Permanente make-up is een prettige oplossing voor mensen die geen handigheid hebben in het aanbrengen van make-up of geen zin hebben om de make-up elke dag aan te moeten brengen, maar ook voor mensen met een make-up allergie. Bovendien kan permanente make-up veel tijd en ergernissen besparen. Zo is uitgelopen make-up door regen of sporten verleden tijd.

We hebben gekozen om te werken met de apparatuur en pigmenten van Swiss Color. Swiss Color is een Zwitsers merk welke gespecialiseerd is in het ontwikkelen van producten en pigmenten voor micro-pigmentatie. Swiss Color is inmiddels erg bekend, omdat het bedrijf staat voor veiligheid en een zeer hoge kwaliteit.

 

Een pmu behandeling start altijd met een intake gesprek. U heeft daarna een week bedenktijd tijd.  We kunnen ook meteen na het intake gesprek beginnen met de behandeling. U dient zelf de Emla creme (verdovende creme)  bij de huisarts aan te vragen. De kosten van een intake gesprek zijn €30,- en deze wordt verrekend als u de permanente make-up bij The I-Brow Factory laat zetten.

Om de concentratie van onze specialistes te waarborgen, verzoeken wij je je telefoon op stille modus in de tas te houden.

Touch-up behandelingen

De touch-up prijzen gelden enkel voor cliënten van The i brow factory. Touch-up behandelingen dienen plaats te vinden binnen 18 maanden na de vorige behandelingen.

Swiss Color X-REMOVE met deze behandeling kunnen we uw oude permanente make-up definitief verwijderen of aanpassen. Het verwijderen van permanente make up doormiddel van de Swiss Color X Removal methode werkt op basis van melkzuur aan de bovenkant van de huid. Voor meer informatie kunt uw met ons contact opnemen of binnen lopen.

0