Intake Formulier:
DOWNLOAD HIER

Vul het formulier in
en stuur hem naar:
The Ibrow Factory
Stikke Hezelstraat 28
6511 JX Nijmegen

of mail hem naar:
info@theibrowfactory.nl

WAAROM PERMANENTE MAKE-UP?

Permanente make-up is een prettige oplossing voor mensen die geen handigheid hebben in het aanbrengen van make-up of geen zin hebben om de make-up elke dag aan te moeten brengen, maar ook voor mensen met een make-up allergie. Bovendien kan permanente make-up veel tijd en ergernissen besparen. Zo is uitgelopen make-up door regen of sporten verleden tijd.

We hebben gekozen om te werken met de apparatuur en pigmenten van Swiss Color. Swiss Color is een Zwitsers merk welke gespecialiseerd is in het ontwikkelen van producten en pigmenten voor micro-pigmentatie. Swiss Color is inmiddels erg bekend, omdat het bedrijf staat voor veiligheid en een zeer hoge kwaliteit.

 

Een pmu behandeling start altijd met een intake gesprek. U heeft daarna een week bedenktijd tijd.  We kunnen ook meteen na het intake gesprek beginnen met de behandeling. U dient zelf de Emla creme (verdovende creme)  bij de huisarts aan te vragen. De kosten van een intake gesprek zijn €30,- en deze wordt verrekend als u de permanente make-up bij The I-Brow Factory laat zetten.

Om de concentratie van onze specialistes te waarborgen, verzoeken wij je je telefoon op stille modus in de tas te houden.

Touch-up behandelingen

De touch-up prijzen gelden enkel voor cliënten van The i brow factory. Touch-up behandelingen dienen plaats te vinden binnen 18 maanden na de vorige behandelingen.

Swiss Color X-REMOVE met deze behandeling kunnen we uw oude permanente make-up definitief verwijderen of aanpassen. Het verwijderen van permanente make up doormiddel van de Swiss Color X Removal methode werkt op basis van melkzuur aan de bovenkant van de huid. Voor meer informatie kunt uw met ons contact opnemen of binnen lopen.

WAAROM SWISS COLOR?

Het is erg belangrijk bij het zetten van permanent make-up om voor de juiste pigmenten te kiezen. Wanneer er geen goede pigmenten worden gebruikt, kunnen er verschillende nadelen/risico’s naar voren komen. Zo zijn er bijvoorbeeld heel veel merken waarvan de pigmenten ijzeroxides bevatten. IJzeroxides in de pigmenten kunnen er voor zorgen dat de PMU rood verkleurt door oxidatie. De pigmenten van Swiss Color zijn vrij van ijzeroxides en zware metalen. Dit houdt in dat deze pigmenten veel mooier van kleur blijven, langer blijven zitten en minder wondjes veroorzaken. Naast de ijzeroxides wat Swiss Color niet in haar pigmenten heeft, zijn zink en kobalt ook niet aan de pigmenten toegevoegd. Zink en kobalt zijn afsluitende en giftige stoffen. Omdat we werken met natuurlijke pigmenten denken we mee met de natuur en mens en dat betekent dat de pigmenten dier proefrij zijn en ook geschikt voor veganisten. De pigmenten en apparatuur van Swiss Color zijn vrij van conserveermiddelen en allergieverwekkers. Voorzien van hoge pigment concentratie en getest door verschillende geaccrediteerde laboratoria.

VERSCHIL MET MICROBLADING

Uiteraard werken we met de microblading behandelingen ook met Swiss Color. Dit is de allernieuwste hairstroke techniek. Flinterdunne haartjes worden met een mesje en pigment in de huid gesneden. Waardoor deze techniek erg prachtig en natuurlijk oogt. Heb je kale plekjes tussen je wenkbrauwen dan is microblading zeker een optie!

CONTACTGEGEVENS

Stikke Hezelstraat 28
6511 JX Nijmegen
T. 024-6757451
M. info@theibrowfactory.nl

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 09:30 – 17:30
Donderdag: 09:30 – 21:00
Vrijdag: 09:30 – 17:30
Zaterdag: 09:30 – 15:00
Zondag: Gesloten

0