WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN VERF EN HENNA?

De reguliere verf is bedoeld om de haartjes een kleur te geven. Doordat alle haartjes geverfd worden oogt de wenkbrauwen voller ‘’kale’’ plekjes worden niet opgevuld. Het effect is ongeveer 3-4 weken zichtbaar afhankelijk van de hoeveelheid haartjes.

Een henna verf is een dikke pasta die stevig op de wenkbrauw geduwd word. De henna is 100% natuurlijk. De Henna geeft kleur af op de haren en de huid. Het effect is een intensievere kleur en een afdruk op de huid. Hierbij kunnen gaatjes wel opgevuld worden. De eerste tijd is bijtekenen niet meer nodig. Het effect blijft tot 14 dagen op de huid en 5 tot 6 weken op de haren zichtbaar, afhankelijk van het huidtype en de juiste nazorg. Let wel op omdat het een natuurlijk product is kan het resultaat elke keer anders zijn. Dit heeft met je huid op dat moment te maken.

BROW LAMINATION

De trend van het moment is het lamineren van de wenkbrauwen. Maar wat is het nou precies?

Brow lamination houd in dat we de haargroeirichting gaan veranderen. Voller doen laten lijken door gebruik te maken van de lange haren die aanwezig zijn. Door met verschillende lotions te werken worden de haartjes uit hun normale stand gehaald en daardoor kunnen we de richting veranderen. Tijdens deze behandeling worden de overige haren eerst gewaxt en later in model gebracht d.m.v. epileren en shapen en eventueel te verven. Let op: deze behandeling is niet voor iedereen geschikt, twijfel je? Neem dan even contact met ons op of even loop binnen.

CONTRA INDICATIES

  • Allergische reactie op een wimperlift
  • Onrustig huid acne/eczeem zonschade
  • Schaafwonden/brandwonden rondom de wenkbrauwen
  • Oog of huidziektes
  • Tijdens zwangerschap en/of borstvoeding. Het is niet bewezen dat het slecht is voor de baby. Bovendien heb je onder invloed van hormonen kans dat de browlift niet goed pakt.
  • Na een recente pmu behandeling (6 weken).
  • Binnen 2 weken na een (chemische) peeling

CONTACTGEGEVENS

Stikke Hezelstraat 28
6511 JX Nijmegen
T. 024-6757451
M. info@theibrowfactory.nl

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 09:30 – 17:30
Donderdag: 09:30 – 21:00
Vrijdag: 09:30 – 17:30
Zaterdag: 09:30 – 15:00
Zondag: Gesloten

0